Sorry, no posts matched your criteria.

Të gjithë mezi po presin dokumentarin mbi jetën e Jennifer Lopez

Së shpejti Jennifer Lopez do të sjellë dokumentarin i cili do të quhet “Halftime” dhe do të flasë për jetën e saj personale dhe profesionale.

Duhet pranuar se jeta e saj ka qenë mjaft interesante, le të përmendim këtu rikthimin pas shumë vitesh dhe fejesën me Ben Affleck.

Pjesa e parë do të përshijë jetën personale te artistes e  cila do të tregojë për lindjen e binjakëve Emme dhe Maks. Por nuk do lihet pas dore as karriera e saj ku do të tregojë prapaskenat e shfaqjes “Super Bowl” në vitin 2020 së bashku me këngëtaren Shakira.

Ky dokumentar pritet të dalë së shpejti në Netflix, dhe këtë gjë e ka konfirmuar vetë artistja duke treguar një pjesë të këtij traileri në Insta Story. Filmi i saj do të shfaqet në mbrëmjen e hapjes së “Festivalit të Filmit Tribeca” më 8 qershor përpara se të shfaqet në Netflix më 14 qershor.

POST A COMMENT