Sorry, no posts matched your criteria.

Provokon Dafina, prek pjesët intime gjatë koncertit

Këngëtarja shqiptare, Dafina Zeqiri, pas një kohe të gjatë ka mbajtuar koncertin e saj të parë. Dafina ka qenë në Durrës ku dhe nuk ka ngurruar të provokojë përgjatë performacës së saj.

Duke kënduar këngën të cilën e ka në bashkëpunim me Yll Limanin “Mos shko”, Dafina ka prekur pjesët intime. I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i publikut që e ka shoqëruar këtë gjest me ovacione.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com