Sorry, no posts matched your criteria.

E shijshme dhe kuruese, të gjitha vlerat e çokollatës

Çokollata është një nga përbërësit çudibërës i cili ndryshon humorin tuaj për mirë. Njerëzit e moshuar, fëmijët, të rriturit, ajo preferohet nga të gjithë. Ajo është e mirë nëse konsumohet me anë të përtypjes, por edhe nëse me atë përgatitni trajtime siperfaqësore.

Anët pozitive

Çokollata e zezë është e dobishme falë përbërjes së saj me shumë kakao. Ju ndihmon të ulni e të kontrolloni nivelin dhe tensionin e gjakut. Përmirëson qarkullimin e  gjakut në lëkurë dhe e mban të butë atë.

Çaji i gjelbër dhe çokollata përmbajnë të njëjten sasi me anti-oksidantë. Çokollata ju ndihmon gjithashtu që të keni lëkurë të shëndetshme dhe të re. Sipas kërkimeve të shumta mendohet që çokollata ju ndihmon që të keni edhe kujtesë të mirë.

Dobitë e çokollatës kur përdoret në trajtimet sipërfaqësore

Ashtu siç ju, tashmë e dini çokollata është e pasur me anti-oksidantë të cilët ju ndihmojnë të parandaloni shfaqjen e rrudhave, ose të pakësoni gjëndjen e tyre aktuale prandaj dhe janë bërë shumë të njohura trajtimet me këtë përbërës. Anti-oksidantët të cilët janë prezent në çokollatë ndalojnë radikalët e lirë të shkatërrojnë kolagjenin dhe elasticitetin e lëkurës.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com