Sorry, no posts matched your criteria.

Është vetëm 9 vjeç dhe vajza e Beyonce fitoi një Grammy

Beyonce dhe vajza e saj 9-vjeçare kanë fituar një çmim “Grammy” për videon “Broën Skin Girl”, pjesë e albumit të Beyonce-s me titull “The Lion King: The Gift”.

E ftuar në një intervistë për “ABC” ajo na tregoi më shumë për videon:

“Emocionohem kur dëgjoj baballarë që i këndojnë vajzave të tyre “Broën Skin Girl”. E lumtur që vajza ime ndihet me vetëbesim për flokët e saj të stilit afrikan dhe krenare për lëkurën e saj me ngjyrë. Kjo është arsyeja pse bëj muzikë”, tha Beyonce.

Të shumtë kanë qenë ato që kanë fituar “Grammy”, por priten akoma çmime të tjera sepse nata për “Grammy-n” sapo ka filluar.

POST A COMMENT