Sorry, no posts matched your criteria.

Të preferuarit e Kate Middleton: Thonjtë-qelq do t’i shihni kudo

Nëse po kërkoni për një pamje klasike, elegante dhe minimaliste, thonjtë-qelq duhet të jenë zgjedhja juaj. Kate e ka bërë këtë model të jetë i pashmangshëm.

Thonjtë-qelq kanë të bëjnë me shkëlqimin. Pamja ëshë e pastër, e bukur dhe përshtatet me çdo veshje. Kjo tendencë u frymëzua nga thonjtë e Kate Middleton, e cila i mban gjithmonë të shkurtër dhe aplikon një shtresë me shkëlqim në pjesën e sipërme.

https://s0.2mdn.net/sadbundle/3891298193098094872/index.html?ev=01_250

Pamja synon t’i ngjasojë shkëlqimit të xhamit duke krijuar një manikyr elegant.

Disa ide të tjera:

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com