Sorry, no posts matched your criteria.

Orinda Huta do të bëhet nënë për herë të parë

Shumë aludime ka pasur me këtë çështje. Zëra të shumtë thonin se Orinda Huta është në pritjen e ëmbël, shkak u bë  një video që postoi vetë moderatorja ku u dukte barku i rrumbullakosur.

Sot ajo vendosi të konfirmojë këtë lajm me anë të një postimi në Instagram duke shkruar:

“Duke pritur mrekullinë që Zoti zgjodhi të na bekojë”

Orinda dhe Turi kurorëzuan dashurinë e tyre në korrik të vitit 2017, pas 10-vjetësh bashkë dhe tashmë, me siguri, mezi presin të kenë mes tyre edhe një fryt të dashurisë shumëvjeçare.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com