Sorry, no posts matched your criteria.

Lindita braktis Naunin në takim, ai e ofendon rëndë

Sot në “Për’puthen +40” u dha takimi i Linditës dhe Naunit. Të gjithë u zhgënjyem nga ky takim, i cili shkoi shumë keq.

“Unë jam e bllokuar nga ana jote në sensin jo të mirë të fjalës. Po deri tani po të bëja komplimente. Mendoj se nuk kemi për të thënë më asgjë me njëri-tjetrin. Më mirë ta mbyllim këtu se shiko si e dredh ky”, u shpreh Lindita, përpara se të largohej nga lokali ku po bëhej takimi.

Mirëpo Nauni nuk e priti mirë këtë vendim të saj dhe shpërtheu në fjalë fyese kundrejt Linditës.

Lindita: Nuk të lejoj të më shash familjen time. Kush je ti të më prekësh në familje. Kujt i thua kështu fjalësh? Je injorant? Kush je ti? Mund të jesh cuni i Berlusconit, nuk më intereson. Kush je ti të më prekësh në familje? Injorant.

Nauni: Ke më gjë për të thënë?

Lindita: Pse më preke në familje?

Nauni: Se më deshi k….

Lindita: Injorant.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com