Sorry, no posts matched your criteria.

Kjo foto e George Clooney me Amal po bën xhiron e rrjetit dhe arsyeja është kaq e ëmbël

Për një kohë të gjatë, emri i tij u shoqërua me epitetin “beqar i betuar”, por pas Amal, George Clooney u bë një nga burrat më të dashuruar në Hollyëood, dhe fotot e reja e dëshmojnë këtë.

Historia e dashurisë së këtij çifti daton në vitin 2013 kur ata u takuan në Liqenin Como.

Amal dhe Clooney kishin një mik të përbashkët përmes të cilit u takuan, dhe aktori i famshëm thotë se ai e dinte që në momentin e parë se unë isha ai.

Ai ndoqi Amal për një muaj, dhe gjashtë muaj më vonë ai më në fund u gjunjëzua para saj.

Clooney thotë se gruas së tij të ardhshme iu deshën 20 minuta për të vendosur, dhe ai më në fund i tha asaj:

“Dëgjo, shpresoj të jesh dakord, kam nevojë për një përgjigje urgjente, unë jam 52 vjeç dhe nëse vazhdoj të gjunjëzohem do të humbas kofshën time”.

Disa muaj më vonë, Amal tha fatmirësisht se, dhe në vitin 2017, çifti në dashuri mori binjakë.

Këto ditë, ata të dy u fotografuan në premierën e filmit “The Tender Bar”, si pjesë e Festivalit të Filmit në Londër.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com