Sorry, no posts matched your criteria.

“Jam e traumatizuar”- Jason Derulo padite për ngacmim seksual nga këngëtarja e njohur

Jason Derulo është paditur nga një këngëtare aspirante, Emaza Gibson pasi ajo pretendon se artsiti ka nënshkruar një kontratë me të vetëm për të kryer marrëdhënie s*ksuale.

Gjatë një interviste për “NBC”, ajo tha se këngëtari e ka ngacmuar seksualisht.

“Kam ankth. Jam e traumatizuar. Jam përballur me situata ç’njerëzore të punës… Jam në këtë pikë ku jam kthyer në zero dhe nuk kam asgjë”– tha Gibson.

Në padinë e siguruar nga Page Six, thuhet se 34-vjeçari bëri disa veprime të padëshiruara pasi ata filluan të punonin së bashku.

Këngëtarja pretendon në padi se Derulo e ftonte shpesh për të pirë gjatë qëndrimit të saj me të, por i refuzonte në mënyrë që “të mbante marrëdhënien e tyre profesionale”.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com