Sorry, no posts matched your criteria.

Ish-punonjësit e paditën, Kim Kardashian ka një përgjigje për të gjithë

Shtatë ish-anëtarë të stafit të kopshtarisë dhe mirëmbajtjes së rezidencës 60 milionë dollarëshe të Kim Kardashian në Hidden Hills, e kanë paditur miliarderen për sjellje të keqe dhe për faktin që nuk i ka paguar për punën e tyre.

Sipas padisë së paraqitur të hënën në Los Angeles, paditësit pretendojnë se Kardashian ishte vonë me pagën e tyre, mbajti 10 përqind të pagave të tyre për taksat dhe më pas nuk ua përcolli shumat qeverisë – refuzoi t’i paguante ata jashtë orarit , dhe ndonjëherë i detyronte ata të punonin pa pushime vakti. Andreë Ramirez, vëllai i tij Christopher Ramirez dhe djali Andreë Ramirez Jr, së bashku me Aron Cabrea, Rene Ernesto Flores, Jesse Fernandez dhe Robert Araiza e paditën Kim për paga të papaguara dhe për kohën shtesë në punë.

Miliarderja ka vendosur të përgjigjet publikisht dhe të tregojë të vërtetën e saj. Ajo shprehet se ish-punonjësit janë ngatërruar me personin e gabuar, sepse nuk ka bërë kurrë diçka të tillë.

“Absolutisht, unë i respektoj njerëzit për kohën e tyre dhe punën dhe fatkeqësisht këta punonjës po padisin njeriun e gabuar. Unë kam paguar palën shitëse dhe ishte detyrë e tyre që të paguan stafin e tyre. Shpresoj që ata ta zgjidhin këtë çështje sa më parë”, është përgjigjur Kim Kardashian.

 

POST A COMMENT