Sorry, no posts matched your criteria.

Fansi i kërkon koncert në Serbi, Capital T i pe përgjigjen epike

Capital T është një nga këngëtarët më të dashur për publikun. Në rrjetet sociale aim err qindra pëlqime dhe dhe pyetje nga më të ndryshmet, të cilat ai nuk ngurron ti përgjigjet.  Një ndër fansat e tij i ka thënë se dëshirojnë ta shohin këngëtarin në Serbi sepse atje ka shumë fansa, por përgjigjia e reperit duket se ishte një mesazh shumë i qartë jo vetëm artistik, por edhe diplomatik. 

Capital T ia kthen përgjigjën: Ndoshta do të vij atje kur shteti juaj të njohë Republikën e Kosovës. Reperi e ka shoqëruar komentin e tij me një flamur të Kosovës.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com