Sorry, no posts matched your criteria.

5 shenjat e horoskopit që mund t’i përballojnë situatat me shpresë dhe kur çdo gjë po shkon keq

Nga Luani simpatik, Virgjëresha multitask te Shigjetari i gjallë, çdo shenjë e zodiakut ka një sërë cilësish unike që e veçon atë nga të tjerat. Shenjat tuaja të yllit gjithashtu mund të hedhin një vështrim të vogël se si sillen kur gjërat fillojnë të shkojnë keq, veçanërisht në çështjet e një krize në të gjithë botën.

Ndërsa njerëzit në të gjithë globin luftojnë me kërdinë e shkaktuar nga koronavirusi i ri, është bërë e qartë se njerëz të ndryshëm reagojnë ndryshe ndaj rrethanave të tilla të provës. Ndërsa disa mund të zgjedhin të ushtrojnë përpara vështirësive, të tjerët mund të zgjedhin të qëndrojnë ulur dhe të hipin në stuhi. Ndërsa disa panikosen lehtë, ne rendisim pesë shenja të zodiakut që kanë një brez kokëfortë mbijetese dhe nuk ka absolutisht asgjë që mund të tërheqë shpirtrat e tyre poshtë. Këtu është lista:

Shigjetari
Kjo shenjë uji është e njohur mirë për të qëndruar me shpresë edhe kur gjërat shkojnë keq. Prandaj, besoji një Shigjetari të shikojë anën më të ndritshme të jetës, edhe kur të gjithë përreth tyre duket se kanë humbur shpresën. Meqenëse çdo shenjë mund të ketë një strategji të ndryshme kur bëhet fjalë për t'u marrë me pandeminë e vazhdueshme të koronavirusit, ju mund t'i besoni Shigjetarit optimist që të shikojë për rrezen e dritës së shpresës dhe të ngrejë edhe shpirtrat e të tjerëve. Kështu që, kur të gjithë përreth janë duke qarë për bllokimin e zgjatur, besoji një Shigjetari për t'i drejtuar të gjithë drejt një loje ekipi të “Ludo”!
 
Demi
Demi i ashpër si thonj është një luftëtar dhe kjo situatë nuk ndryshon. Kjo shenjë ka një brez të fortë mbijetese dhe do të bëjë gjithçka që duhet për të qëndruar në një gjendje mendore pozitive dhe për t'u mbrojtur nga sëmundja shumë infektive. Ju mund të mbështeteni tek një Dem për t’i mbajtur të gjitha bashkë dhe për të qenë shtylla e forcës për të gjithë rreth tyre. Pra, kur vazhdimi bëhet i vështirë, Demi vazhdon.
 
Virgjëresha
Po, perfeksionisti i universit astrologjik dihet se funksionon mirë në rrethanat e provës. Pra, nëse është duke përdorur protokolle të rrepta të higjienës për të gjithë familjen për të dhënë 100% të punës, Virgjëresha sigurisht sjell lojën e saj A gjatë këtyre kohërave sfiduese. Ju do t'i mbijetoni kësaj krize sepse gjithmonë keni një milion gjëra për të bërë dhe mashtroni mes qindra listave të gjërave. Kështu që, ju e dini se si të mbani veten në majë të gishtave duke kërkuar zgjidhje dhe duke qëndruar larg nga spiralja në negativitet.
 
Dashi
Nëse ka ndonjë shenjë tjetër të zodiakut që mund t’i japë konkurrencë të fortë Demit në çështjet e vullnetit, ai është Dashi këmbëngulës. Nëse ka një gjë që duhet të dini rreth kësaj shenje dielli zjarri, është fakti që ajo mund të mbijetojë në rrethanat më të vështira, vetvetiu. Dashi mund të ruajë vetveten pasi kurrë më parë nuk është mbështetur tek askush.
 
Binjakët
Ju mund t’i besoni një Binjaku të ngrejë “mëngët” kur rrethanat dalin jashtë kontrollit. Shenja binjake është e njohur mirë për temperamentin e saj të paqëndrueshëm dhe shërben si arma e saj e fshehtë. Një Binjak do të kalojë në mënyrën dhe fuqinë e tij të lumtur për fat gjatë periudhës së bllokimit me pozitivitet dhe shpresë. Në fund të fundit, kjo shenjë ajri e njeh artin e fitimit të forcës nga kujtimet e lumtura dhe kohërat e mira.
 
POST A COMMENT