Sorry, no posts matched your criteria.

Zyrtarisht Princi dhe Princesha, fëmijët e Harry-t dhe Meghan marrin titujt mbretërorë

Fëmijët e Dukës dhe Dukeshës së Sussex janë emëruar zyrtarisht si Princ dhe Princeshë në faqen zyrtare të familjes mbretërore.

Lajmi vjen një ditë pasi Harry dhe Meghan njoftuan se vajza e tyre Lilibet ishte pagëzuar dhe ata përdorën titullin princeshë për herë të parë.

Archie dhe Lilibet janë emëruar si princi dhe princesha e Sussex. Ata janë radhitur përkatësisht në vendin e 6-të dhe 7-të në radhën e fronit.

Rregullat që rregullojnë titujt e fëmijëve mbretërorë u përcaktuan nga Mbreti George V – gjyshi i Mbretëreshës Elizabeth – në 1917.

Si fëmijët e djalit të një sovrani, Archie dhe Lilibet kanë të drejtë automatikisht të quhen princ dhe princeshë.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com