Sorry, no posts matched your criteria.

Reagimet e yjeve të famshëm pasi kompania e Facebookut ndryshoi emrin në Meta

Lajmi për ndryshimin e emrit të kompanisë që menaxhon Facebook, Messenger, Instagram dhe WhatsApp, në Meta, tërhoqi vëmendjen e shumë përdoruesve në internet.

 “E vetmja meta që ne e pranojmë”, shkroi në Twitter shkrimtari Mitchell Clark, i cili publikoi një fotografi të ish-lojtarit të NBA-së, Meta World Peace (i njohur më parë si Ron Artest).

 “Meta” është shkurtim i fjalës “Unë takova një vajzë (I meta girl) në shkollën e mesme, me të cilën u dashurova shumë dhe e gjeta vite më vonë në Facebook duke postuar linqe anti-vaksinim dhe teori pedofilike të Tom Hanks”, shkroi në Twitter shkrimtari i komedisë, Matt Oswalt.

 “Duke ndaluar së përpjekuri meta-n të ndodhë”, shkroi në Twitter producenti Adam Lance Garcia teksa publikoi një fotografi të personazhi Regina George (rol i luajtur nga aktorja Rachel McAdams) nga filmi hit i vitit 2004, “Mean Girls”.

Ndryshimi i emrit vjen pasi kompania e zhvendos fokusin e saj në “metaverse”, që i referohet përpjekjeve për të kombinuar teknologjitë virtuale dhe të realitetit të shtuar në një fushë të re në internet.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com