Sorry, no posts matched your criteria.

Një shkëndijë dashurie mes Fifit dhe Granitit? Djaloshi: Shohim si do shkojë jashtë

Ish-futbollisti Granit Cana, i cili është bërë pjesë e “Big Brother VIP”, ka folur dje për herë të parë për jetën personale. I komentuar shumë për pamjen e jashtme, Graniti në fakt edhe ka vuajtur në dashuri.

Graniti tregoi se momentalisht është beqar, por ka pasur edhe lidhje që kanë lënë gjurmë në jetën e tij, madje edhe ka qarë i mbyllur në dhomën e gjumit, që askush tjetër të mos e shihte.

Fifi: Varet prej teje si don me e mbajt raportin mes nesh jashtë…

Granit Cana: Unë mendoj që edhe jashtë kemi për të kaluar shumë mirë, po e them ‘sinqeseriozisht’. Pse qeshesh moj goce?

Fifi: Sepse nuk po të kuptoj, je shumë “deep” (i thellë) shumë i pakuptueshëm je…

Granit Cana: E kam thënë që të du shumë si person dhe që të ardhmes nuk i dihet se çfarë mund të ndodhë, për momentin është kjo. S’po du me dal ashtu çuni… si lloj shfrytëzuesi, si dikush që po bën lojë për ‘Big Brother’, nëse lind diçka, lind diçka reale”.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com