Sorry, no posts matched your criteria.

London – UK

VIZIONI

Lidhja e grave në vend, fuqizimi i tyre globalisht

MISIONI

Mbështetja e zhvillimit profesional dhe personal të grave përmes edukimit dhe trajnimit

Ne synojmë të bashkojmë gratë profesionale në të gjithë botën, pavarësisht nga mosha, kultura apo raca e tyre. Për t'i inkurajuar ata të qëndrojnë në fuqinë e tyre, të investojnë në veten e tyre dhe të rritin aftësitë dhe aftësitë e tyre duke mësuar dhe zhvilluar udhëheqjen.

Ne e bëjmë këtë duke siguruar një mjedis të sigurt, të kujdesshëm dhe mbështetës, në të cilin gratë mund të marrin mbështetje dhe shërbime; marrin pjesë në ngjarje, trajnime dhe aktivitete dhe bëhen aktivë për të sjellë ndryshime për veten e tyre dhe shoqërinë.

Edukimi çon në fuqizim. Ne u ofrojmë grave qasje në një larmi informacioni, njohuri dhe mundësi për t'i zbatuar ato në mënyrë që ata të marrin vendimet e duhura.

Global Woman Business Club i ndihmon gratë të ndërtojnë besimin dhe besimin e tyre se mund të jenë të suksesshëm në çdo gjë që bëjnë. Ne i ndihmojmë ata të ndërtojnë markën e tyre

Rrjeti me Gra Profesionale në Londër me mikpritësen tuaj, Mirela Sula

About Mirela Sula

Themeluesi, Drejtori Rajonal dhe Themeluesi dhe CEO i Global Woman Club

Mirela Sula ka punuar në media dhe arsim për 20 vitet e fundit dhe ka përvojë të folur në të gjithë botën. Historiku i saj merr psikologji dhe këshillim, gazetari, mësimdhënie, stërvitje, të drejtat e grave dhe trajnime për media.

Mirela është CEO dhe themeluese e revistës Global Woman dhe Global Woman Club, me blerjen e fundit të "The Woman Woman Today", një rrjet në internet ekskluzivisht për gratë në biznes. Mirela është gjithashtu organizatorja e Samitit Global të Grave dhe Global Women Awards. Ajo është shfaqur në "London Live TV", "BBC Radio 4 orë të grave", "Sky TV", "Channel 5" dhe gjithashtu është paraqitur në "Evening Standard" dhe "The Guardian".

Mirela po studion për një doktoraturë në psikologji në Universitetin Regent’s London për të vazhduar më pas në gradën Master. Ajo është gjithashtu autore e disa librave. Libri i saj i fundit për ndihmë vetjake "Mos e le mendjen të shkojë" ishte një shitësi më i mirë dhe është botuar gjithashtu në Amerikë dhe Turqi.

Mirela ka krijuar klube për gra në 26 qytete të botës dhe ka ndihmuar qindra gra të zhbllokojnë potencialin e tyre, të vendosin qëllimet e tyre dhe të arrijnë ëndrrat e tyre. Ajo gjithashtu ka krijuar Migrant Woman Talks, një platformë që fton gratë të ndajnë historitë e tyre dhe përvojën e jetës në një vend të ri.

Mirela ka marrë shumë çmime për punën e saj. Ajo është e apasionuar pas fuqizimit të grave në të gjithë botën dhe gjithnjë qëndron në këmbë për inkuadrim, diversitet, ekuilibër gjinor dhe mbështet gjeneratën e ardhshme.

Mirel Sula

CEO & Founder of Global Woman magazine, Global Woman Club, and the Global Woman Academy

Empowering Women Locally – Connecting Women Globally.

Mirel Sula

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com