Sorry, no posts matched your criteria.

Bucharest – Romania

VIZIONI

Lidhja e grave në vend, fuqizimi i tyre globalisht

MISIONI

Ne synojmë të bashkojmë gratë profesionale në të gjithë botën, pavarësisht nga mosha, kultura apo raca e tyre. Për t'i inkurajuar ata të qëndrojnë në fuqinë e tyre, të investojnë në veten e tyre dhe të rritin aftësitë dhe aftësitë e tyre duke mësuar dhe zhvilluar udhëheqjen.

Ne e bëjmë këtë duke siguruar një mjedis të sigurt, të kujdesshëm dhe mbështetës, në të cilin gratë mund të marrin mbështetje dhe shërbime; marrin pjesë në ngjarje, trajnime dhe aktivitete dhe bëhen aktivë për të sjellë ndryshime për veten e tyre dhe shoqërinë.

Edukimi çon në fuqizim. Ne u ofrojmë grave qasje në një larmi informacioni, njohuri dhe mundësi për t'i zbatuar ato në mënyrë që ata të marrin vendimet e duhura.

Global Woman Business Club i ndihmon gratë të ndërtojnë besimin dhe besimin e tyre se mund të jenë të suksesshëm në çdo gjë që bëjnë. Ne i ndihmojmë ata të ndërtojnë markën e tyre

Mbështetja e zhvillimit profesional dhe personal të grave përmes edukimit dhe trajnimit

Rreth Alexandra Badita

Njohja me Alexandra, prejardhjen e saj, biznesin e saj tani, si u njoh dhe u përfshi me Global Woman, dhe më pas Drejtorin Rajonal. Pse ajo e do atë dhe vizionin e saj dhe perspektivën e saj personale për të rritur Global Woman Club në Bukuresht dhe për t'u lidhur globalisht.

ALEXANDRA BADITA është me origjinë nga Rumania dhe gjithmonë e ka konsideruar veten një grua globale. Pasi studionte në Finlandë, ajo u transferua në MB për të ndjekur karrierën e saj.

Alex u diplomua në Gazetari dhe Reklamim dhe punoi për gati tetë vjet në menaxhimin dixhital të projektit. Udhëtimi dhe përvojat e saj e sollën atë në rrugën e zhvillimit personal, ku gjeti qëllimin e saj të vërtetë.

Alex është themeluesi i markës së saj Impressivity dhe është në një mision për të fuqizuar gratë të duan veten e tyre, të rrisin besimin dhe vetëvlerësimin e tyre dhe të jetojnë potencialin e tyre mbresëlënës. Ajo publikoi librin e saj "Shkruaj rrugën tënde për lumturinë", është një folëse ndërkombëtare dhe drejton punëtori, trajnime të korporatave dhe tërheqje në të gjithë botën.

Si një Trajner për vetëvlerësim, mjeti i saj i nënshkrimit është shkrim shprehës për shërimin dhe mirëqenien dhe ajo është e apasionuar pas inkurajimit të njerëzve që të bëjnë stilolapsin në letër, në mënyrë që të lidhen me veten e tyre të vërtetë.

Ndërsa po jetoja në Londër, Alex erdhi me Global Woman në Janar 2018. “Unë u njoha me Connie (Drejtorin e Parisit) dhe Mirela, në një ekspozitë dhe ata më ftuan në mëngjesin e ardhshëm. Unë thjesht u mahnita nga energjia e dashur, mbështetja e pakushtëzuar dhe gratë e mëdha të mbledhura në të njëjtën dhomë, që ndjehesha e thirrur për t'u bashkuar me familjen Global Woman pikërisht atje dhe atëherë. "

"Visionshtë vizioni i bukur që Mirela pati dhe vazhdon të ketë për platformën Global Woman që vërtet rezonoi me mua. Fuqizimi i grave përputhet me misionin tim dhe biznesin tim aq mirë, sa sinkroniteti ishte i pamundur të mohohej. "

Kur erdhi mundësia për tu zhvendosur përsëri në Bukuresht pas 3 vitesh jetuar në Londër, Alex menjëherë dëshiroi ta bënte Global Woman Club pjesë e udhëtimit. "Gratë në biznes dhe sipërmarrje do ta pëlqejnë absolutisht këtë platformë në vendin tim, ka kaq shumë potencial për t'u rritur dhe mbështetur zonjat në Rumani dhe kjo energji duhet të përhapet".

"Unë kurrë nuk kam besuar në konkurrencën midis grave, por besoj në partneritet dhe bashkëpunim. Kjo është ajo që Global Woman bën të gjitha ngjarjet dhe kanalet, duke mbështetur gratë që të punojnë së bashku në biznes dhe të krijojnë marrëdhënie në vend që të konkurrojnë kundër njëra-tjetrës ”.

Alexandra Badita

Regional Director

Empowering Women Locally – Connecting Women Globally.

Alexandra Badita
POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com