Sorry, no posts matched your criteria.

“Të dua”, të gjithë po e prisnim këtë deklaratë nga Ledjana

Ledjana dhe Mevlani janë një nga çiftet më të komentuar të “Për’puthen”. Para disa kohësh ato u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin, por pavarësisht kësaj Ledjana kurrë nuk i tha Mevlanit se e donte.

Pavarësisht se Mevlani shprehu dashurinë për të, ajo u tregua e “ngurtë”. Mirëpo vetëm dje, ajo vendosi t’i bëjë dedikimin më emocionues Mevlanit. Diçka që nuk e priste askush!
Ajo i dhuroi një kornizë, brenda së cilës ishte shkruar “të dua”. Kjo është hera e parë që Ledjana i thotë Mevlanit “të dua”, ndaj këto fjalë dhe dhurata e saj i surprizoi të gjithë. Madje ajo ftoi Mevlanin që të ulej pranë saj në kolltuk dhe ai pranoi e i dhuroi një puthje në ballë.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com