Sorry, no posts matched your criteria.

Përjetoi dy aborte spontane, këngëtarja shqiptare: Ishte dhimbje e madhe

Këngëtarja dhe aktorja, Ryva Kajtazi ka qenë së fundmi e ftuar në programin “Rudina”. Ajo ka folur për jetën e saj personale dhe atë profesionale.

Mirëpo, ajo është ndalur edhe te një moment i vështirë që ka kaluar më herët, pikërisht dy abortet e saj spontane.

“Normalisht është traumë ajo që një nënë që pret fëmijën e vet, sigurisht është dhimbje e madhe por shyqyr Zotit kam dy fëmijë dhe është arritja më e madhe në jetë për mua. Aborti që ndjeva dhimbjen më të madhe ka qenë para vajzës sepse isha në muajin e katërt të shtatzënisë, mësova gjininë dhe ishim shumë të lumtur. Përpos kësaj kishim vite që donim të kishim një fëmijë dhe s’po ia dilja dot. Shtatzënitë i kisha jashtëzakonisht shumë të vështira, të rënda dhe nëse nuk je një femër e fortë e me disiplinë të madhe, në rastin tim nuk do e kishim çuar deri në fund. Me përkrahjen e familjarëve që më kanë ndenjur te koka non stop sepse isha e shtrirë, 5-6 muaj s’kam lëvizur fare, në regjim shtrati dhe ia dola, më bekoi Zoti me Dorelë

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com