Sorry, no posts matched your criteria.

Kush janë kokteilet më të njohura në botë

Mund të jetë xhin, uiski, vodka, tekila, rum etj. Mund të jetë i ëmbël, i athët, diçka midis ose asnjë prej tyre. Si shumë gjëra të tjera në jetë, çështje shijesh edhe puna e koktejve. Duhet të provosh disa që të gjesh të preferuarin tënd. Nëse e keni gjetur, sa mirë për ju. Nëse jo, kemi një listë me koktejet më të preferuara dhe më të njohura në botë. Epo, përderisa janë shumë të famshëm, patjetër që shija nuk zhgënjen.

Nëse nuk dini se çfarë të porosisni, ndoshta kjo listë ju vjen në ndihmë (emrat janë vendosur në mënyrë rastësore).

Old Fashioned

Negroni

Whiskey Sour

Dry Martini

Daiquiri

Margarita

Manhattan

Moscow Mule

Espresso Martini

Mojito

Cosmopolitan

Aperol Spritz

Bloody Mary

Mai Tai

Mint Julep

Caipirinha

Pina Colada

Long Island Iced Tea

Apple Martini

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com