Sorry, no posts matched your criteria.

Gjërat që shenjat e zjarrit i bëjnë më mirë në marrëdhënie se çdokush tjetër

Nëse doni një partner të guximshëm, pasionant dhe që e di saktësisht se çfarë duan në një lidhje, provoni të takoni një shenjë zjarri.

Dashi, Luani dhe Shigjetari të gjithë kanë energji, shpirt dhe entuziazëm të jashtëzakonshëm, siç thotë astrologia Amy Tripp për Bustle.

“Ata bëjnë që bota të marrë jetë për ta dhe ata përreth tyre”, thotë ajo. Sipas saj dhe astrologëve të tjerë, shenjat e zjarrit kanë disa tipare unike që e bëjnë të qenit në një lidhje me ta ndryshe nga çdo gjë tjetër.

Në përgjithësi, shenjat e zjarrit janë marrës të vetë-motivuar që kanë shumë besim në vetvete. “Individualizmi dhe pavarësia janë të rëndësishme për ta”, thotë Tripp. “Ata zakonisht kanë nevojë për një liri të madhe për të shprehur veten dhe për të qenë personi i tyre”.

Natyra e tyre e zjarrtë gjithashtu i bën ata të veprojnë në “mënyra spontane dhe të frymëzuar”, të motivuara shpesh nga instinkti. Kjo është arsyeja pse, thotë Tripp, ata janë të njohur për shenjat më të guximshme në të gjithë zodiakun. Dashi , Luani dhe Shigjetari kanë më shumë gjasa të hyjnë dhe të ndërmarrin rreziqe se çdo shenjë tjetër.

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, Tripp thotë se ata zakonisht nuk kanë qëllime të këqija. Çështjet e pajtueshmërisë mënjanë, nëse elementi i tyre i zjarrit po funksionon në një nivel të lartë, ata kanë një tendencë të jenë të nxituar, impulsivë dhe egoistë, gjë që padyshim që mund të shkaktojë probleme në marrëdhënie. Ata gjithashtu mund të shfaqen si të pandjeshëm ose shumë të pamatur për disa, thotë Tripp.

Nga ana tjetër, kur elementi i tyre i zjarrit po funksionon në një nivel të ulët, atyre mund t’u mungojë vetëbesimi dhe optimizmi. “Ushtrimet fizike mund të ndihmojnë në kompensimin, ashtu si edhe kalimi i kohës në diell”, thotë ajo. Pavarësisht, ata ende bëjnë partnerë vërtet të shkëlqyeshëm.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com