Sorry, no posts matched your criteria.

Gati dokumentari, historia e Johnny Depp dhe Amber Heard do të transmetohet pas pak ditësh

Në rast se gjyqit të Amber Heard dhe Johnny Depp i mungonte diçka, tani do të publikohet një dokumentar me gjithçka që ka ndodhur gjatë muajve të fundit.Do të jetë në dispozicion më 30 korrik 2022.

Pas disa javësh proces gjyqësor me Depp që fitoi padinë për shpifje, Discovery po publikon këtë dokumentar që përfshin intervista ekskluzive dhe detaje për atë që ndodhi mes ish-çiftit.

Gjithçka filloi kur Depp vendosi të padiste The Sun në Londër për shpifje. Shumë regjistrime personale, foto, video dhe mesazhe me tekst u dorëzuan si provë dhe publiku u ndërgjegjësua për problemet që të dy aktorët kishin në marrëdhënien e tyre.

Pjesa e parë e këtij dokumentari do të jetë e disponueshme për Amerikën Latine në 30 korrik ndhe përfshin intervista të detajuara dhe ekskluzive me avokatët David Sherborne dhe Sasha Ëass QC.

Ata planifikojnë ta vazhdojnë dhe të shtojnë dëshmi të reja

Kjo ka për qëllim të vazhdojë punën e bërë në rastin e shpifjes së Johnny Depp në Londër gjatë vitit 2020, megjithatë gjithçka do të përqendrohet në rastin e shpifjes që ish-çifti sapo kishte në Fairfax, Virxhinia.

Pjesë e dytë do të përfshijë intervista me Camille Vasquez dhe Benjamin G. Cheë, avokatët e Depp-it që i dhanë verdiktin që aktori donte.

Avokatët e Johnny Depp flasin për herë të parë/ Si reagoi aktori kur mësoi  se kishte fituar gjyqin – Lifestyle

Avokatët do të tregojnë se si e kanë përjetuar gjyqin dhe pjesëmarrjen e tyre në të.

Dokumentari pritet të përfshijë intervista me ekipet ligjore, miqtë dhe familjen e aktorëve dhe shumë të tjera.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com