Sorry, no posts matched your criteria.

Banorja zbulon se i ka dhënë informacione nga jashtë Oltës: Kanë qenë prej motrës tënde

Fotinia ka rrezikuar të prishë nominimin e kësaj jave duke sugjeruar se ka dhënë informacione nga jashtë për Oltën me hyrjen e saj në shtëpi. Mbrëmja e djeshme ka pasur një debat, në mes të të cilit, Fotini i është drejtuar Oltës me fjalët “një dy gjëra që t’i kam thënë, kanë qenë prej motrës tënde”.

Ndërkohë që Olta e ka pyetur Fotininë “t’i ka thënë motra ime”, kanë ndërhyrë dhe banorë të tjerë që i kanë thënë Fotinisë se po rrezikon. Nuk dihet se çfarë do të vendosë produksioni këtë të shtunë pas kësaj deklarate, pasi Fotinia u kujdes të thoshte se ajo i ka dhënë këshilla Oltës, prej motrës së saj.

Fotini: Unë kam një vlerësim tepër të madh për motrën tënde e nëse ti kam thënë dje nja dy gjëra janë vetëm prej motrës tënde

Nita: Foti je duken rrezikuar, Foti

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com