Sorry, no posts matched your criteria.

Një grua padit Kim Kardashian për shkelje të të drejtave të autorit

Kim Kardashian është paditur për shkelje të të drejtave të autorit në lidhje me linjën e saj të re të kujdesit për lëkurën, SKKN by Kim.

Sipas padisë, të siguruar nga TMZ, Beauty Concepts thotë se është një biznes i vogël kozmetik në Brooklyn në pronësi të një gruaje.

Në dokumente, Beauty Concepts thotë se kontaktoi me ekipin e Kim-it pasi dorëzoi dokumentet duke u përpjekur të mbyllte të drejtat për “SKKN”. Sipas padisë, Beauty Conceps e ka informuar Kim se ata mbajnë të drejtat për markën tregtare “SKKN+” dhe i kanë thënë Kimit të mos përdorte markë të ngjashme. Kompania pretendon se ekipi i Kim-it e injoroi kërkesën, duke e lëshuar gjithsesi linjën e saj.

Avokati i Kim, Michael Rhodes tha për TMZ: “Kjo padi nuk është ajo që duket. SKKN BY KIM është një markë e re që ndjek gjurmët e linjës së suksesshme të produkteve të zonjës Kardashian KKW. Duke u bazuar në kërkime të pavarura dhe zhvillimi, kompania e saj paraqiti një aplikim për markë tregtare për SKKN BY KIM për të mbrojtur produktet e reja të markës. Kjo nxiti përpjekjen aktuale të paditësve. Ne e përshëndesim zonjën Lunsford që është pronare e një biznesi të vogël dhe ndjek ëndrrat e saj. Por kjo nuk i jep asaj të drejtën të pretendojë se kemi bërë diçka të gabuar. Në letrën e saj, Beauty Concepts pretendonte se kishte të drejta në një logo të përbërë nga SKKN+ dhe sapo kishte bërë kërkesë për mbrojtjen e markës tregtare për atë logo. Biznesi ishte një dyqan për një person që ofronte kozmetikë nga një vendndodhje e vetme në Brooklyn. Salloni nuk kishte sinjalistikë dhe ishte vetëm me takim. Sipas njohurive tona, Beauty Concepts nuk shiste asnjë produkt nën emrin SKKN+.”

Kim dhe Beauty Concepts ende po luftojnë për të drejtat e markës dhe avokati i 41-vjeçares thotë se BC e ngriti këtë padi në përpjekje për të shfrytëzuar famën e Kim.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com