Sorry, no posts matched your criteria.

Global Woman Albania ‘zbarkon’ në Zvicër, CEO dhe themeluesja Mirela Sula dhe Fatma Haxhialiu bëjnë bashkë shqiptarët

Pa kaluar mirë shija e mirë nga takimi i Tiranës, këtë herë Global Woman vjen në një tjetër takim në shqip. Vetëm se tani është rradha e diasporës. Për të gjithë që janë duke pritur, tashmë dëshira juaj realizohet. Global Woman Albania vjen në Zvicër dhe nuk e kemi fjalën vetëm për mendësinë dhe për gjithë mesazhin që komuniteti ynë ka.

Ceo dhe themeluesja e Global Woman, së bashku me drejtoreshën e Shqipërisë, Fatma, do të jenë me shqiptarët e Zvicrës, në një event krejtësisht të veçantë mëngjesin e 9 majit. Të gjithë ju që po prisnit për t’u bërë pjesë e këtij takimi, tashmë keni një destinacion.

Ju presim të gjithëve në mëngjesin tonë, në restorantë La Piazza,Raiffeisenpl.2,9244 Niederuzwi, Switzerland nga ora 9 deri në 12 për të përjetuar së bashku emocionet e një takimi live. Me histori të fuqishme për t’u rrëfyer, me modele suksesi dhe gra inspiruese do të kalojë kjo ditë. Bëhu dhe ti pjesë e këtij eventi që do t’ju shërbejë në rrugëtimin tuaj.

Kliko në link për të marrë biletën tënde

https://globalwomanevents.com/tirana?fbclid=IwAR1REQOFnsKjN1AKLtlMVAZ4wzhrWx_fEjd5Hl6HJR1vJC3pdFYm2Xu_EMo

POST A COMMENT