Sorry, no posts matched your criteria.

Forbes përzgjedh një shqiptare, Mirela Sula në kopertinën e Forbes

Ka ardhur moment që suksesi të flasë shqip nëpër botë. Këtë herë një tjetër sukses rradhitet për Mirela Sulën, CEO-n dhe themeluesen e Global Woman. Ka qenë pikërisht revista prestigjoze Forbes që e ka ftuar për kopertinën e këtij fundviti shqiptaren e famshme nëpër botë. Duke e cilësuar si një grua frymëzuese,

Mirela ndan me ndjekësit e revistës 5 sekretet për të drejtuar një biznes. Në një kohë të vështirë për botën financiare, ky rrëfim është si një guidë për të gjitha sipërmarrëset. Ky është një moment i lavdishëm jo vetëm për Mirelën dhe Global Woman, por për gjithë Shqipërinë, që përfaqësohet në mënyrën më dinjitoze në arenën ndërkombëtare, këtë herë me një grua që inspiron në çdo ditë të sajën.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com