Sorry, no posts matched your criteria.

Truke të vogla që ‘make up-i’ të qëndrojë gjithë ditën

Nëse ju qëndroni me orë të tëra për të bërë ‘make up-in’, por është e vështirë që t’ju mbajë gjithë ditën, atëherë ka dicka që nuk shkon me zgjedhjet e produkteve që keni bërë ose me teknikat që po përdorni.

Tashmë me rritjen e temperaturave për të gjitha vajzat është sfidë më vete të grimohen e grimi t’u qëndrojë sa më gjatë sic duhet. Më poshtë do të gjeni tre hapa të thjeshtë që grimi të rezistojë:

1. Përdorni një hidratues të mirë
Nivelit e hidratimit të lëkurës ndryshojnë shumë gjatë ditës, prandaj duhet të zgjidhni një hidratues të mirë nëse doni që t’ju mbajë ‘make up-i’.
2. Zgjidhni ‘primer-in’ e duhur

‘Primer-i’ i duhur ju ndihmon në ruajtjen e hidratuesit dhe e bën lëkurën më të butë dhe ju siguron se grimi juaj do të jetë rezistent gjatë ditës.
3. Mbylleni me pudrën
Që ‘make up-i’ t’ju qëndrojë në fytyrë duhet ta lyeni me pudër

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com