Sorry, no posts matched your criteria.

Sa shpesh duhet t’i lajmë flokët

Ju jeni ndoshta të mbytur me informacion në lidhje me se sa shpesh duhet t’i lani flokët tuaj por ndoshta e keni ditur gjithcka gabim deri tani. Disa njerëz kanë nevojë për t’i larë flokët çdo ditë, ndërsa të tjerët shkojnë disa ditë gati dhe një javë. E gjithë kjo është një gjë e mirë, por vetëm për shkak se diçka funksionon për dikë tjetër, nuk do të thotë se është e drejtë dhe për ju.

Pra, le ti përgjigjemi pyetjes: Sa shpesh duhet ti lani flokët tuaj në bazë të të dhënave shkencore? Përgjigja ende nuk  jep një kornizë të saktë kohore, por kjo hedh dritë  nëse ju duhet t’i lani përditë apo jo. “Flokët kacurrel mirë është të lahen një herë në javë,ndërsa flokët e drejtë dy herë brenda javës”- sipas dermatologut .

Është paradoksale kjo por të gjithë ata që mendojnë se duke larë shpesh flokët mund të heqin yndyrën. Nëse ju lani flokët tuaj aq shpesh, sepse janë të vajosur dhe mendoni se ka nevojë, ju jeni në të vërtetë duke i bërë më të yndyrshëm”- pohoi dermatologu I një klinike medikale në Londër  Lynne Goldberg.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com