Sorry, no posts matched your criteria.

Robert Aliaj përballë të birit në ‘Love Story’: Ndoshta do përdor edhe shkopin

Robert Aliaj është njëri ndër opinionistët e “Love Story”, dhe këtë sezon ka përballë si konkurrent të birin, Kristin, që do përpiqet t’i fitojnë zemrën njërën prej vajzave

Gjatë transmetimit të “Love Story”, Roberti tha se ky sezon do jetë më i komplikuar për shkak të Kristit, por megjithatë shtoi se nuk do t’i kursejë kritikat për të.

 “Ky edicion i ‘Love Story’ është i komplikuar dhe unë jam i detyruar që mos t’i lejoj Kristit të bëjë gabime. Ndoshta do përdor edhe shkopin. Kristi duhet të tregojë aty përgjegjshmëri, si aset që orienton dhe ndihmon në kuptimin e dhënies sens të jetës në përgjithësi. Ai ka pak prirje narcistike, që e bëjnë interesant, por pozitive. Ai e di që joshja është transgresion dhe do kërkojë t’i orientojë vajzat në një fushë disi të ndaluar… dhe pastaj e di vetë ai”, u shpreh artisti.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com