Sorry, no posts matched your criteria.

Princi William dhe Kate Middleton transferohen nga Londra qendrore në vilën Windsor

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit janë gati të zhvendosen nga Pallati Kensington në Londrën qendrore në Adelaide Cottage, në fshat në Berkshire, brenda territorit të Kështjellës Windsor, afërsisht 25 milje larg qytetit. William, Kate dhe fëmijët do të qëndrojnë në shtëpinë e re gjatë gjithë periudhës së shkollës. Princi George 9-vjeçar, Princesha Charlotte 7-vjeçare dhe Princi Louis 4-vjeçar në fakt do të ndjekin një shkollë private (me vlerë mbi 21,000 £ në vit) nga shtatori, Shkolla Lambrook në Ascot, pikërisht pranë shtëpisë së re.

Vendimi për zhvendosjen e shkollës së fëmijëve u njoftua të hënën nga Kensington Palace në një deklaratë. George dhe Charlotte kanë ndjekur më parë një shkollë në Londrën Jugore, por Louis do të fillojë vitin e tij të parë me kohë të plotë në shtator. Zgjedhja e Dukës së Kembrixhit për të lëvizur, bëhet në një përpjekje për t’u dhënë fëmijëve të tyre një jetë familjare sa më normale të jetë e mundur, siç tha një burim mbretëror për CNN.

Princi William, Kate dhe djemtë do të jetojnë në Adelaide Cottage, një shtëpi relativisht më e vogël dhe modeste se shtëpia e tyre në Londër, me vetëm katër dhoma gjumi.

Transferimi do ta afrojë familjen si me Mbretëreshën Elizabeth II, e cila ka banuar në Kështjellën Windsor që nga fillimi i pandemisë së koronavirusit, ashtu edhe me familjen e Kate, e cila jeton në të njëjtin qark.

Rezidenca aktuale e Kembrixhit, Kensington Palace, sipas burimit mbretëror, do të vazhdojë të mbetet rezidenca kryesore e familjes

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com