Sorry, no posts matched your criteria.

Personazhet historike dhe aktorët që i portretizuan ata në filmin ‘House of Gucci’

 “House of Gucci” është një film dramatik biografik amerikan i vitit 2021 me regji nga Ridley Scott, bazuar në librin e vitit 2001 The House of Gucci:

A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed nga Sara Gay Forden.

Filmi ndjek Patrizia Reggiani (Lady Gaga) dhe Maurizio Gucci (Adam Driver), ndërsa romanca e tyre shndërrohet në një luftë për kontrollin e markës italiane të modës Gucci.

Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek dhe Al Pacino gjithashtu luajnë në këtë film ndërsa më poshtë mund të shihni personazhet historike dhe aktorët që i portretizuan ata.

POST A COMMENT