Sorry, no posts matched your criteria.

Nis beteja ligjore mes Elon Musk dhe Twitter

Beteja ligjore mes Elon Musk dhe Twitter sapo ka filluar, sapo është caktuar një datë tetor për fillimin e gjyqit. Fillimisht, ekipi ligjor i Musk u përpoq të merrte një mocion që do të siguronte që ky gjyq të mos fillonte deri në vitin 2023.

Megjithatë, gjyqtari në Delaware vendosi të mos e pranojë kërkesën e tij duke caktuar një datë për muajin tetor. Pikërisht atëherë do të nisë gjyqi mes Twitter dhe Musk.Një gjykatës i Delaware vendosi se kërkesa për zgjatje e ekipit ligjor të Elon Musk nuk do të ndodhë.

Kjo i lë Twitter-it një shans për të marrë mundësinë e tij për të filluar gjyqin në muajin tetor. Kancelarja Kathaleen St. Jude McCormick zbuloi se çdo vonesë do të kërcënonte dhe do të ishte një dëm i pariparueshëm për vetë çështjen.

Çështja më e madhe është se vendimi i Elon Musk për t’u tërhequr nga marrëveshja për të blerë Twitter-in është i mbushur me shumë mospërputhje.

Çdo vonesë e mëtejshme në gjyq e lë Twitter-in në një situatë të vështirë financiare pasi ata shpresonin të shisnin platformën dhe e ulën vlerën e tyre të tregut në mënyrë dramatike. Sipas mendimit të tyre, drejtuesit e platformës janë të bindur se kjo ishte një lëvizje nga Elon Musk për të fundosur Twitter-in.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com