Sorry, no posts matched your criteria.

Në jetën e Cubit mund të jetë një “ajo”

Një nga intervistat që ka tërhequr më shumë vëmendje ditët e fundit është ajo e Esmeralda Metkaj ose ndryshe Cubit të Klanifornias në emisionin “Natën me Aulonën”.

Si rrallë aktorja foli edhe për jetën private. Cubi pranoi gjatë bisedës se është e dashuruar, pa konfirmuar për fejesë apo martesë.

“E di që nuk do të flasësh për marrëdhëniet, por unë do të flas për marrëdhëniet në përgjithësi, pa e ditur se kush është ai…” -ishte kjo pyetja që Aulona Musta i drejtoi gjatë intervistës.

“Mund të jetë dhe ‘ajo’. Jetojmë në një botë të lirë.”- ju përgj8gj Cubi.

Aulona e vlerësoi korrigjimin që i bëri aktorja , ndërsa Cubi duke qeshur i tha që është plot me surprizat.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com