Sorry, no posts matched your criteria.

Mollëza rozë dhe të shndritshme! Ja çka na propozon Allure!

Allure është një revistë amerikane për femrat e fokusuar në bukurinë, e botuar çdo muaj.

Një nënshkrim i revistës janë çmimet e saj vjetore ‘Best of Beauty’ me vlerësimet e dhëna në numrin e tyre të tetorit për produktet e bukurisë që konsiderohen më të mirat nga stafi i Allure.

Trendi për mollëzat tanimë dihet :

Mollëza rozë dhe lëkurë të shndritshme dhe ne të gjitha jemi në kërkim të nuancës perfekte apo jo vajza?

Por kë ka zgjedhur Allure do thoni ju?

Blushin Kremoz të ‘Rare Beaty’ nga Selena Gomez.

Stay Vulnerable Melting Cream Blush i cili vjen në 5 nuanca.

Blush shumë natyral, i cili do të shkrihet në lëkuren tuaj.

Blushin Kompakt të ‘Make Up by Mario’ Soft Pop powder blush me një formulë të mëndafshtë që vjen me 3 nuanca në rezultat final mat, dhe 2 nuana në rezultat final vezullues (shimmer).

I keni provuar?

Nëse jo, ju sugjerojmë ti provoni në nuancen të preferuar pasi Allure nuk zhgënjen kurre!

POST A COMMENT