Sorry, no posts matched your criteria.

Mjekët më të famshëm pediatër vijnë tek International Turkish Hospital, vizitat falas, ja datat

Shëndeti i fëmijëve tanë vjen i pari! E në këto ditë ku rëndësi të veçantë po i kushtohet shëndetësisë dhe kujdesit ndaj vetes, International Turkish Hospital ‘nuk mund t’ju linte në baltë’.

Për të gjithë ata që i besojnë shëndetit të mirë, dhe logos së spitalit, tashmë vizitat do të mund ti realizojnë falas me disa nga mjekët më të mirë në Europë, që do të mund t’i gjeni në datat 28-29 janar pranë International Turkish Hospital.

Vizitat me katër mjekët e mirënjohur do të jenë gratis për të vegjëlit e juaj. Konrektisht, Dr.Fatih Atik, kardiolog pediatër, Dr. Ege Gultekin, neurolog pediatër, Op.Dr. Murat Cakar, kirurg pediatër, Prof. Dr. Sami Sokucu kirurg ortoped pediatër, do të jenë dy ditë, pranë International Turkish Hospital për të realizuar vizita totalisht falas.

Një mundësi më shumë për ti besuar shëndetin e të vegjëlve tuaj, emrave më të mëdhenj të shëndetësisë, pa asnjë kosto. Ditët e hapura për ju janë dy dhe kushdo është i mirëpritur.

POST A COMMENT