Sorry, no posts matched your criteria.

Lindita Halimi i përgjigjet të gjithë atyre që mendojnë se ka frikë të tregojë se si dukej dikur

Pyetjes se a ka frikë të tregojë se si dukej dikur, Linda Halimi nuk ka nguruar ti përgjigjet të gjithë atyre të cilët e kanë menduar këtë gjë. Këngëtarja ja doli të humbte rreth 50 kg dhe tashmë ka një trup perfekt.

Me anë të një postimi në profilin e saj tē Instagramit ajo ka treguar se nuk e ka aspak problem të tregojë këtë pjesë të saj duke treguar një video se si ka qënë më parë dhe ndryshimin e bërë.

Dietat strikte dhe palestër çdo ditë janë formula e një trupi perfekt që këngëtarja ka arritur.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com