Sorry, no posts matched your criteria.

Këtë të shtunë: Lëre kafen e zakonshme për një kafe të jashtëzakonshme

A e di se fuqia e gruas është aq e madhe sa ndonjëherë mund të të surprizojë? Ndoshta edhe ti pas këtij ekrani, të duhet një shtysë e vogël për të ndryshuar jetën dhe ne do ju tregojmë se ku mund të gjeni frymëzimin.

Edhe ti mund të jesh një grua e fuqishme, e pushtetshme dhe e suksesshme gjithashtu.

Ekziston një grup vajzash e grash të fuqishme të cilat padiskutim do të jenë frymëzimi yt! Edhe ti mund të jesh pjesë e “Global Woman Club” grupit më të bukur dhe të pushtetshëm të Shqipërisë.

Këtë të shtunë “Global Woman Club” do të organizojë një “Business Breakfast Event” me temën “How to grow your business online”, si të rrisni biznesin tuaj online.

Më 21 Maj, të shtunën, prej orës 9 deri në 12 kushdo të dëshirojë të bëhet pjesë e këtij grupi të pushtetshëm, mund të bëhet pjesë e këtij seminari. Me pjesëmarrjen e Fatma Haxhialiut, gazetare, moderatore dhe drejtoreshë rajonale e Global Women, si dhe Ingrid Xhaja, experte Marketingu, do mund të mësoni disa hile profesionale të cilat padiskutim do t’ju hyjnë shumë në punë.

POST A COMMENT