Sorry, no posts matched your criteria.

Këshillat e Instagramit: Ja si të bëhemi një ‘influencer’ i shkëlqyer

Instagram ofron një përvojë të rrallë dhe zbulon se si funksionon algoritmi misterioz. Në muajt e fundit, platforma e njohur e rrjeteve sociale ka adoptuar një taktikë të re.

Ajo privatisht dërgon udhëzime specifike – vetëm për disa nga krijuesit e përmbajtjes dixhitale në platformën e saj – duke zbuluar sekretet në një llogari të famshme me shumë ndjekësve.

Në këtë mënyrë, ai u ofron informacion përdoruesve të saj se sa shpesh ata të publikojnë dhe të postojnë.

Ai madje i këshillon ata për llojin e postimeve që duhet të postojnë në mënyrë që të tërheqin më shumë përdorues dhe kështu të rrisin numrin e ndjekësve të tyre. 

Në fakt, ky fakt konfirmohet nga 3 bloger të përmbajtjes dixhitale që janë aktivë përmes Instagram.

Ata vetë deklaruan se në muajt e fundit ishin takuar me zyrtarë të kompanisë.

Në të njëjtën kohë, ata morën pjesë në seminare që kishin për qëllim trajnimin për këtë çështje.

Me fjalë të tjera, Instagram ndan vetëm sekretet se si të bëheni ndikues të suksesshëm.

Sekreti sipas ekipit të Instagram është vëllimi i madh i postimeve.

Përdoruesit duhet të postojnë shpesh materiale të reja dhe të përdorin të gjitha mjetet e ofruara nga platforma si histori, video të drejtpërdrejta dhe video IGTV.

Konkretisht, Instagram këshillon çdo krijues të bëjë të paktën 3 postime në transmetimin e tij në baza javore.

Këto përfshijnë foto,  video IGTV.

Më specifikisht për videot IGTV, sidoqoftë, platforma e njohur sugjeron që numri i tyre nuk duhet të kalojë 3 në javë.

E njëjta gjë vlen edhe për videot live.

Gjithashtu, për sa i përket historive, pretendohet se 8-10 histori në javë dhe të paktën 2 histori në ditë janë numri kryesor për të rritur ndjekësit tuaj.

Këto sekrete patën mundësinë të mësojnë vetëm krijues të caktuar me ndikim të madh në publik dhe natyrisht pas dyerve të mbyllura.

“Elita” nga ana e tyre pretendon se megjithëse e gjithë kjo tingëllon vërtet interesante, ata theksojnë se edhe për krijuesit e përmbajtjes me kohë të plotë, këto qëllime mund të jenë joreale pasi vëllimi i postimeve që ata duhet të botojnë në baza javore janë mjaft të mëdha

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com