Sorry, no posts matched your criteria.

“Kam shtuar peshë, kam celulit dhe strija por…” Rina sapo dha një mesazh të rëndësishëm

Këngëtarja Rina Balaj ka zgjedhur të japë një mesazh mjaft të rëndësishëm përsa i përket editimit të fotove dhe imazhit.

Ajo është shprehur se ka shtuar peshë dhe se ka celutit dhe strija të reja.

Pavarësisht kësaj, Rina po mësohet që të mos i editojë me fotot e saj dhe të mos ketë frikë nga këto pasiguri.

Mesazhe të tilla janë mjaft të vlefshme për të gjithë pasi jemi mësuar të shohim nëpër rrjete sociale imazhe tepër të kuruara.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com