Sorry, no posts matched your criteria.

Ja çfarë duhet të bëjnë njerëzit që janë shëruar nga Covid-19 sipas Princ Charles

Princi Charles së fundmi i bëri thirrje komunitetit mjekësor që në kujdesin shëndetësor të përfshijë një “hartë rrugore” të shpresës dhe shërimit të plagëve, mendore dhe fizike me ndihmën e yogas.

Charles mori pjesë në një simpozium virtual të yogës dhe kujdesit shëndetësor “Wellness after Covid”, ku iu sugjeroi mjekëve të “ndërtonin një udhërrëfyes shprese dhe shërim të plotë pas aventurës së tyre me Covid-19”, sipas gazetës britanike “Guardian”.

Kjo pandemi Covid-19 theksoi rëndësinë e gatishmërisë, qëndrueshmërisë dhe nevojës për një qasje që adreson shëndetin dhe mirëqenien e individit si pjesë e shoqërisë dhe nuk përqendrohet vetëm në simptomat e sëmundjes. Si pjesë e kësaj qasjeje, joga terapeutike mund të kontribuojë në shëndetin dhe mirëqenien e një personi.“, tha ai.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com