Sorry, no posts matched your criteria.

Fjolla Morina e zhgënjyer: Më kanë ngulur thika e më kanë ardhur për vizitë

Këngëtarja Fjolla Morina shpesh herë është vënë në qëndër të vëmendjes nga mediat sidomos për jetën e saj, ndarjen nga Fisnik Sula dhe arrestimin e saj.

Këngëtarja ka bërë së fundmi një porstim në Instagram ja ka dedikuar të gjithë personave të cilët e kanë “tradhëtuar”, ata të cilët e kanë sharë, duke i ngulur thikën dhe duke i ardhur për vizitë të nesërmen.

“Më kanë bërë të ndihem e gabuar sepse ata/ato e urrenin saktësinë time. Më kanë vënë gjëra në gojë të pathëna sepse ata/ato nuk e dinë se çfarë do të thotë fjalë e mirë, më kanë vënë në rresht të fundit sepse isha e aftë.Më kanë lënë vetëm atëherë kur kisha shumë nevojë. Më kanë shkatërruar urat e ndërtuara sepse ata/ato dinë vetëm të zvarriten më kanë sharë pas shpine sepse ata/ato nuk kishin kurajo të më flisnin në sy.

Më kanë rrahur krahët më kanë ngulur thika e të nesërmen më ka ardhur për vizitë. Më kanë fërshëllyer sukseset sepse ata/ato i sëmurë suksesi im. Më kanë fshehur jetën sepse minjtë kanë frikë të dalin në dritë.Ata/ato janë ende këtu rrotull (më lexojnë në Instagram më takojnë në kafene) jam duke shkruar skenarin e radhës…Dhe unë vazhdoj të jem këtu, unë i dua sfidat.Personaliteti im është ky që unë kam, sjellja ime varet nga ata që kam sot përballë”,- ka shkruar Fjolla.

POST A COMMENT