Sorry, no posts matched your criteria.

Fjala e fundit e brandeve botërore, tashmë në Tiranë vetëm tek “Finix Brands”

Të gjithë duam të dukemi sa më me stil, plot sharm dhe tendencë. Kjo është padyshim ëndrra e çdo femre dhe sot ne po ju tregojmë sesi ëndrrat bëhen realitet.

Është një destinacion që tashmë përmbush pritshmëritë tuaja, duke ruajtur cilësinë dhe origjinalitetin. Të gjithë tashmë e dinë “Finix Brands” dhe cilësinë që ajo ka. Nëse po kërkoni veshje të brande-ve më të mëdha, aksesorë, çanta dhe gjithçka tjetër që plotëson look-un tuaj, tashmë ju mund t’i gjeni në zemër të Bllokut.

Në rrugën “Janos Hunyadi”, përballë “Vesa Center” do të gjeni një oaz firmash që vështirë se mund të krahasohet për nga cilësia. “First replica” e cilësisë së parë, drejtpërsëdrejti nga Dubai mbërrijnë në duart tuaj ekskluzivisht në Shqipëri. Asnjë ndryshim nga origjinalja, me të gjitha veçoritë e sigurisë me të gjitha detajet e brandit përkatës, Në “Finix Brands” ju keni gjithçka që deri më sot keni parë vetëm në koleksionet e fundit të modës.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com