Sorry, no posts matched your criteria.

Finalizohet divorci i Kim Kardashian dhe Kanye West, zbulohen detajet

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë finalizuar divorcin e tyre. Ish-çifti kanë arritur në një marrëveshje si për kujdestarinë e fëmijëve, ashtu edhe për pronat .

Siç raportohet nga TMZ, Kim dhe Ye do të kenë kujdestarinë e përbashkët me “qasje të barabartë” për katër fëmijët e tyre.

Vetë Kanye ka pranuar se Kim ka fëmijët e saj në 80% të rasteve , kështu që ata në fakt do të kalojnë më shumë kohë me të. Dhe pjesa e rëndësishme është: West do t’i duhet t’i paguajë Kimit 200,000 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët.

Ata do të ndajnë shpenzimet e edukimit të fëmijëve

Një burim i afërt me dyshen tha për TMZ se Kanye do të jetë përgjegjës për 50% të shpenzimeve arsimore të fëmijëve të tyre , përfshirë shkollimin, si dhe 50% të kostove të sigurisë së fëmijëve të tyre , duke ia lënë gjysmën tjetër Kim.

200,000 dollarët do të duhet të depozitohen në ditën e parë të çdo muaji në llogarinë e Kim-it , e cila është ajo që do të duhet të bëjë pagesat për shkollën dhe gjëra të tjera që lidhen me fëmijët e tyre.

Sa i përket pasurisë, ndarja është në përputhje me marrëveshjen e tyre paramartesore.

Që kur u ndanë, Kanye kishte refuzuar ‘të ulej për të diskutuar’, por burimi vëren se Kim i trajtoi gjërat me qetësi dhe në fund reperi pranoi kushtet.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com