Sorry, no posts matched your criteria.

Europa kthen sytë nga “The Business Show 2021”, Mirela Sula i bashkëngjitet eventit më të rëndësishëm të biznesit

Nis sot në Londër eventi më i madh i biznesit. Me 500 ekspozues, 200 folës dhe 25,000 vizitorë, The Business Show 2021 do të kthehet në Londër ditën e sotme dhe të nesërmen. E natyrisht që në një format të tillë, nuk kishte sesi mos të spikaste emri i një prej shqiptarëve më të famshme në botë. Flasim për Mirela Sulën, themeluesen dhe CEO e Global Woman, e cila do të mbajë fjalimin e saj në këtë event kaq të rëndësishëm. Mirela Sula del në skenë në orën 11:00 të ditës së sotme në Keynote Stage One. Duke ndihmuar bizneset e vogla të rriten dhe zhvillohen, edicioni i 43-të i shfaqjes do të gërmojë në sekretet e inovacionit, përshtatjes dhe mbijetesës së biznesit ndërsa rimëkëmbemi nga pandemia COVID-19. Këtë vit, bileta juaj FALAS do t’ju japë akses në njohuritë dhe shërbimet inovative që do ta sjellin biznesin tuaj në ballë të mendjeve të konsumatorëve. E ndërtuar nga themeli për të edukuar dhe inkurajuar bizneset e vogla dhe sipërmarrësit në botë, The Business Show mbledh dhe shfaq njohuritë dhe shërbimet e qindra ekspertëve dhe drejtuesve të biznesit. Mësoni nga mendjet më të mëdha në biznes, revolucionarizoni mënyrën se si bëni biznes dhe krijoni marrëdhënie të qëndrueshme me sipërmarrësit e tjerë. Ngjarja dyditore do të jetë e mbushur me gjithçka që i nevojitet një sipërmarrësi ose biznesi i vogël për t’u përshtatur me përparimet e industrisë gjithnjë në ndryshim dhe për të pasur sukses në 2021.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com