Sorry, no posts matched your criteria.

Është përfolur shpesh për flirtimet me femra të njohura por me sa prej tyre ka kryer marrëdhënie? Getinjo përgjigjet TROÇ

Getinjo është përfolur shpesh për flirtimet me femra të njohura të showbizit shqiptar përmes rrjeteve sociale ose edhe në paraqitje të përbashkëta televizive.

Por me sa prej tyre ka përfunduar në shtrat? Këtë përgjigje e ka dhënë vet reperi dhe ka habitur duke u përgjigjur troç.

Këtë e tha gjatë një bisede me ndjekësit e tij ku dikush e pyet se ‘’a duhet të jesh patjetër VIp që të bësh seks me ty’’, ndërsa reperi I është përgjigjur: Pasha krijuesin, s’kam pas seks me asnjë që është Vip’’.

Nuk dihet nëse femrat që Getinjo ka pasur nuk kanë qenë të famshme apo ai ka një tjetër koncept për termin VIP që shpesh është diskutuar nëse në vendin tonë egzistojnë të tillë.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com