Sorry, no posts matched your criteria.

E gjithë bota sytë tek Global Woman, Jennifer Lopez në kopertinën e revistës

Nuk ka krenari më të madhe teksa kur sheh produktin që ti ke punuar të takohet me personazhe ‘big’. Gati-gati si një ëndërr teksa sheh kopertinë e realizuar me Jennifer Lopez. Ka ardhur momenti që Global Woman të renditet në mediat më prestigjoze të botës dhe të preferuarën e VIP-ave ndërkombëtar. Padyshim që ky numër është një sadisfaksion më vete dhe ju premtojmë që nuk do të jetë e vetmja.

Mirela Sula ia ka dalë ta shndërrojë Global Woman në kryefjalën e divave ndërkombëtarë. Sot gjithë Hollywood-i dhe bota i ka sytë tek kjo kopertinë dhe për ne nuk ka krenari më të madhe sesa të lakohemi për profesionalizmin dhe standartin e lartë të revistës. Do të duhen shumë vite përpara se ta shihni sërish Jennifer Lopez në një kopertinë reviste, ndaj ju ftoj të gjithëve të bëheni pjesë e këtij rrëfimi kaq të rrallë që për ne, më shumë se gjithçka është një investim për të ardhmen…

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com