Sorry, no posts matched your criteria.

Donaldi i Borës?! Reagon shoku i ngushtë i aktorit: “Ai është …”

Këtë teori që konkurrenti më i ri, Meridian Ramcaj transmetoi tek banorët se Donaldi nuk shihet vetëm jashtë, por përceptohet në publik me termin si “Donaldi i Borës”.

Kjo gjë nuk i pëlqeu Donaldit që do të identifikohet për vlerat e veta. Madje u deklarua beqar duke u përplasue edhe me Semin.

Epo na jashtë, nuk është ky perceptim dhe ndër të parët që i ka dalë në mbrojtje është miku i ngushtë, Elgiti, i cili mendon se aktori s’duhet të identifikohet si i tillë. Ai postoi në Instagram një foto të aktorit duke u shprehur: “Donaldi është Donaldi”.

Shprehje kjo që është shpërdarë masivisht në rrjet.

POST A COMMENT