Sorry, no posts matched your criteria.

Cilat janë 3 gjëra që një mashkull nuk pëlqen tek një femër

Më poshtë do të zbuloni 3 gjërat kryesore që ato nuk pëlqejnë tek një femër:

Pirja e duhanit

Gati 80% të meshkujve nuk iu pëlqen kur një femër pi cigare. Ajo që i bezdis më shumë është era e cigare që mban një femër.

Parfumi

Shumica e meshkujve kanë treguar se i kushtojnë vëmendje parfumit të një femre. Ata kanë thënë se femrat nuk duhet ta teprojnë me hedhjen e parfumit.

Vetulla

Të gjithë meshkujt nuk i pëlqejnë femrat që i vizatojnë vetullat dhe nuk i kanë ato natyrale.

POST A COMMENT