Sorry, no posts matched your criteria.

Beyonce dhe Jay Z vetëm një hap larg për të bërë histori në ‘Oscars 2022’

Beyonce dhe Jay Z janë shumë afër për të bërë histori në “Oscars 2022”.

Çifti i njohur janë një hap larg për t’u nominuar për çmimet prestigjioze pasi janë futur në rrethin e ngushtë të nominimeve për kategorinë “Best original song”.

Lista e 15 pretendentëve, e cila u shpall më 21 dhjetor, njohu këngën “Be Alive” të Beyonce dhe “Guns Go Bang”, bashkëpunimi i Jay-Z me Kid Cudi.

Nëse Beyonce dhe Jay-Z nominohen, do të jetë hera e parë në historinë e Oscars që një çift i martuar do të përballet me njëri-tjetrin në të njëjtën kategori.

viti përfshijnë Billie Eilish dhe Finneas për “No Time to Die”, Lin- Manuel Miranda për “Dos Oruguitas” dhe Ariana Grande për “Just Look Up” – bashkëpunimi i saj me Kid Cudi.

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com