Sorry, no posts matched your criteria.

Ariana Grande dhuron 1 milion dollarë për fansat me probleme të shëndetit mendor

Ariana Grande po ndihmon fansat të “shkëputen” nga disa nga luftimet e tyre të shëndetit mendor. Ajo njoftoi se do të japë 1 milion dollarë terapi për fansat e saj.Grande është bashkuar me organizatën e shëndetit mendor ’Ndihma më e mirë’, e cila çifton njerëzit që kërkojnë terapi me një terapist të licencuar.

“Ndërsa pranoja që terapia nuk duhet të jetë për disa të privilegjuar, por diçka në të cilën të gjithë kanë qasje, dhe duke pranuar që kjo nuk e rregullon atë çështje në planin afatgjatë, unë me të vërtetë doja ta bëja këtë gjithsesi me shpresën që t’ju frymëzoja të zhytni një gisht në, për tu ndjerë në rregull duke kërkuar ndihmë, dhe me shpresë të shpëtoj mendjet tuaja nga çdo lloj vetëgjyqësie duke bërë kështu! ” ka shkruar Grande në Instagram .

POST A COMMENT

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com